Your search results

Cufadan ejendomme A/S

Vi er et privatejet dansk ejendomsselskab, som fokuserer på blandede erhvervsejendomme i storkøbenhavn, som ligger tæt op af hovedfærdselsårene til hovedstaden.

Vores fokus er brugerorienterede ejendomme, med nogle år på bagen, som ligger midt i markedet prismæssigt. For os er det vigtigere at vi kan tilbyde vores lejere attraktive økonomiske vilkår, end at kunne tilbyde de nyeste ejendomme. Vedligeholdelsen af vores ejendomme er dog et meget stort fokuspunkt, således at ejendommene altid fremstår bedst muligt, og funktionelt er 100% opdaterede.

Vores ejendomme er primært kontor- og lagerejendomme, men vi har også enkelte butikslejemål.

Vores primære lejermålgruppe er små og mellemstore virksomheder, og vores lejemål varierer fra de mindste lagerlejemål på 4m2 til ca. 1000m2. Kontorlejemålene varierer fra de 13m2 til ca. 600m2.

Vi lægger vi stor vægt på at være “tæt” på de enkelte lejere, og går meget op i at vores lejere føler sig velservicerede, hvilket vores ejerstruktur understøtter meget fint, ved at der kort vej fra den enkelte lejer til selskabets ledelse.

Vores relationer med de enkelte lejere er oftes længerevarende, og vi er altid klar på at gå i dialog med den enkelte lejer, hvis lejerens pladsbehov ændrer sig undervejs i lejeperioden, eller der er behov for ændringer i lejemålenes udformning.

Du er altid velkommen til at tage fat i os til en snak om din virksomheds lokalebehov, så vil vi meget gerne hjælpe i det omfang vi har lokaler der matcher behovene.

Sammenlign