click to enable zoom
henter...
Ingen resultater fundet
Kort Kort Satellit Hybrid Terræn Min Placering Fuld skærm
Street View

Sandtoften 10, 1. sal – Lejenr. 335

995 kr /m2
Sandhoften 10, ,
Tilføj til favoritter

Morten Strandgaard

Mobil: 36770536
Email:Morten@cufadan-ejendomme.dk

Kontakt Mig

Ejendomsforespørgsel

Your search results

Lejemålsbeskrivelse

Kontor og showroom, som er gennemgribende renoveret for nu at stå i helt “rå” industristil.

Lejemålet er visuelt ført tilbage til sit oprindelige industriudstryk, men samtidig med de bekvemmeligheder som der hører sig til i 2023.

Vi har lagt stor vægt på at bevare lejemålets “sjæl”, og har derfor blandt andet valgt en klar epoxy belægning nogle steder i lejemålet, så man kan se det underliggende betongulvs mange revner, igennem epoxyen.

Lejemålet er U-formet og indeholder kontorlokaler med sædvanlig lofthøjde, hvor vi har valgt et lækkert og stilrent trægulv. Enden af lejemålet er et større kontor eller showroom, hvor lofthøjden er bragt helt til kip (510cm), og hvor vi har lavet et indskudt dæk, som ville kunne bruges til de uformelle møder eller kaffepauser.

Centrum i lejemålet er blevet te-køkkenet, som er udført i grå, med sort bordplade, for at matche stilen i det øvrige. Der er naturligvis installeret Quooker, som udover kogende vand også kan tappes for danskvand direkte fra hanen.

I den højloftede del af lejemålet har vi valgt at akkustikdæmpe på konventionel vis, med akkustikplader i lofterne. I det store af kontorerne har valgt en lidt mere atypisk løsning, med dæmpning via paneler udført i Norsk mos. Udover akkustikdæmpningen tilfører mospladerne også noget hygge til lokalerne.

Det er et lejemål som skal opleves, og det er til dem, der vil lidt ud over det sædvanlige.

Til indflytning fra 1/11 2023

Adresse: Sandhoften 10
Postnummer: 2820
Leje/md: 995 kr /m2
Størrelse: 320 m2
Driftsomkostninger/md: 1650

Lignende lejemål

Sammenlign